Dyrehospital: Indlæggelse af dyrene hos Sædding Dyreklinik

Hvad sker der egentlig, når dit dyr bliver indlagt på Sædding Dyreklinik/Dyrehospital?

ofte kan der være tale om sygdom, men det kan også være forebyggelse af sygdom der er årsagen til indlæggelsen. F.eks. kan det være at dyret skal have en kastration, sterilisering eller en tandrensning. Det er dyrlægen der vurderer, hvornår dyret skal indlægges. Hvis dyret bliver indlagt på grund af sygdom, kan det være med henblik på nærmere undersøgelser for at stille diagnosen. Dyrlægen vil også vurdere, om dyret kan komme hjem for at blive behandlet, eller om det skal være en behandling fortaget på dyrehospital. Dyrlægen vil som regel inden indlæggelsen drøfte med ejeren om de ting der skal ske med dyret. Her er det vigtigt at dyrlægen kan kontakte ejeren, mens dyret er indlagt på dyrehospitalet.

Når dyret indlægges på dyrehospitalet

Hvis det ikke er akut modtagelse, skal dyret afleveres på dyreklinikken mellem 10 og 11 om formiddagen. Kan du ikke aflevere dyret på det tidspunkt, kan du aftale med dyrlægen om at aflevere dyret tidligere. Dyret skal være under faste uden mad samme dag. Når du har afleveret dyret, vil der normalt gå en time ind til dyret er faldet til på dyrehospitalet. I mellemtiden vil dyrlægen fortage undersøgelser for urin, blod, hjerte/lunge, og vægt. Her skal dyrlægen sikre den optimale behandling og bedøvelse/narkose til dyret.

Under behandling af dit dyr på dyrehospitalet

Når du har afleveret dyret og forlader klinikken, vil vores veterinær sygpleje sætte dyret i opvarmet rum, indtil dyrlægen er klar til at undersøge og bedøve dit dyr. Når bedøvelsen begynder at virke, vil dyret straks falde i søvn. Derefter kobles dyret på overvågnings udstyr, der hjælper dyrlægen til nøjagtig at tilføre ilt til dyret under hele operationen. Selve operationen bliver gennemført i sterile forhold, og der vil være konstant opsyn med dit dyr indtil det vågner efter operationen. Ved medicinske behandlinger, kan dyrlægen også foretage andre undersøgelser, så som røntgen og skanninger.

Ved afhentning af dyret på dyrehospitalet

Som regel kan du altid hente dit dyr igen den samme dag. Men du skal være tålmodig og give dit dyr en change for selv at vågne. Det er dyrlægen der vurderer, hvornår dyret kan hentes og komme hjem. Når du henter dit dyr, vil dyrlægen instruere dig i, hvad du skal være opmærksom på, når dyret er kommet hjem, og hvordan dagen er gået.

Kontakt dyrlægen her

Har du brug for dyrlæge? Sædding Dyreklinik i Esbjerg tilbyder kvalitets behandling til dit kæledyr. Kontakt dyrlægen mellem 08-10 i alle hverdage, og hør om, hvad han kan gøre for dit dyr .
Share This