Sædding dyrekinik er Dyrehospital i Esbjerg

Det er ikke dyrt at tage til dyrehospital i Sædding Esbjerg

Mange af vores klienter bliver overrasket når de træder ind i vores klinik den første gang. Deres forventninger er at vi kun er en lille dyreklinik, der kun kan klare de små service ydelser. Men faktisk rummer Sædding Dyreklinik flere ting end man lige regner med.

Dyreklinik med dyrhospitals faciliteter

Klinikken har de faciliteter og udstyr som de fleste dyrehospitaler og bruger, lige fra laboratoriet til operationlokale. Dyrlægen, Jan Iversen i efter flere års erfaring specialiseret sig i moderne dyrehospitals udstyr, så som laser, HD røntgen scanning, og tandpleje teknik. Forskellen på de støre dyrehospitaler og Sædding Dyreklinik i Esbjerg er naturligvis prisen. Vi er billigere fordi vi mere effektive og bruger ikke unødvendige midler, når det kommer til behandling af dyrene.  Dyrlægen sætter pris på klarhed og ærlighed overfor klienterne. Det er vigtigt at klienterne ved, hvad der skal fortages ved behandling af dyrene, og reddegøre for den samlede omkostning der vil være i den forbindelse. Derfor oplever vi ofte at klienterne spar mange penge imens de får den bedste service til deres kæledyr.

Ved operationer af kæledyr hos Sædding Dyrehospital

Sædding Dyreklinik kan tage imod indlæggelser af smådyr, og her sikrer man at der er opsyn med dyrene under hele indlæggelsen. Der er altid nogen hjemme hos dyreklinikken i Sædding. Ved de støre operationer anbefaler vi derfor at klienterne er tålmodige med at afhente deres kæledyr, ind til dyret er helt vågnet efter en operation. Giv dyrene en change for at vågne og komme til sig selv under observation af dyrlægen inden I afhenter dem.

 

Share This