Familiens Dyrlæge

I de senere år, har dyrlægen på dyreklinikken gjort en del i laserbehandling, som man har haft en stor succes med. Udover dette, kan man få tandbehandlinger, tandrensninger, gigtbehandlinger, kastration og sterilisering af hunde og katte, og andre former for komplicerede operationer og kirurgiske indgreb. 

Har du bruge for at bestille tid, kan du ringe mellem kl. 08 til 17. i alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dit kæledyr.

Se video forneden

Velkommen

Sædding Dyreklinik har facilitet med professionel udstyr til røntgen, tandbehandlinger, og et omfattende laboratorie der storset kan lave alle undersøgelser. Ved de komplicerede undersøgelser af dyrene, sender dyrlægen prøverne til udenlandske laboratorie hvor man får meget hurtig svar tilbage, typisk i løbet af 1 til 2 døgn. Dette er meget fornemt.

Det kan du altid forvente

Vi lægger vægt på en god diaglog mellem dyrenes ejer og vores personale, idet det fremmer de bedste resultater for dit dyr. Nøglen til vores succes er at vi lytter til dit behov og behandler dit kæledyr med respekt og omsorg.

Vi lover

Du møder altid de samme personer, der tager godt imod jer og fører jer ved hånden/poten og ledes videre i behandlingssystemet. Vi tilstræber herved at opnå et så glidende, stressfri miljø som muligt med et højt fagligt niveau.

Sædding Dyreklinik

Dyrlæge i Esbjerg/ Jan Iversen

Ådalsparken 17, 6710 Esbjerg V

info@saeddingdyreklinik.dk

Telefontid:  

8.00 – 9.00

Tidsbestilling:

8.00 – 17.00

Åbningstider:

man-fre  10.00 – 17.00

Ring 75159060Bestil tid online
Share This