En Fest For Hundene i Esbjerg!

I forbindelse med Esbjerg Festuge 2014 kan hundene og deres ejere endnu engang glæde sig til Hundens Dag. Her mødes hundene og deres ejere igen i år for at markere deres tilstedeværelse, og for at hygge sig med hinanden. Vi synes at det er et rigtigt godt initiativ for hunde interesserede som vi må støtte op om. Hvert år bliver omtrent 70.000 nye hunde registreret i Danmark, og dette tal skal gøres hunde ejere mere opmærksom omkring velfærd for deres hunde. Hvert år bruger samfundet milliarder af kroner på forskning i blandt andet foder, og dette det med til at forlænge op til 40-50% af hundens levealder. Det betyder også at vi kan få mere glæde af vores hunde, og flere i Danmark vælger at holde hunde. Vi fejrer Hunde Dag 2014 i Esbjerg, hvor vi kan glæde os over alle de glade hunde og deres ejere, der møder hinanden på i Gryden (Vognbølsparken). 

Arrangøren – DcH Esbjerg, Danmarks civile Hundeførerforening

En hel dag for hunde! 

DcH Esbjerg har endnu engang sammensat et godt program for dagen med konkurrencer og muligheder for at afprøve forskellige legetøj for hunde. DCHs adfærdskonsulent Arne Andersen svarer på spørgsmål, Besøg fra Maxi Zoo, hundefotogaf Tine Christensen, RigtigHundemad Esbjerg, Dyrenes beskyttelse, Helle Dyrlægerne, Essential Hundefoder, Arbejdernes Landsbank, TOP to TAIL-hundemassør.

Sidste år var antallet af fremmødte ca. 250 hunde og hundeejere, og man forventer mindst lige så mange i år. Selv om antallet af medlemmer af er faldet fra 300 til 250, så er der stadig stor opbakning til arrangement gennem de seneste år. Derfor har foreningen oprettet nye konkurrencer for store og små hunde, for at tiltrække flere nye medlemmere til Dch Esbjerg. Igen i år har sponsorer lovet præmier til vinderne.

Du kan se klub bladet for DcH Esbjerg her: http://dchesbjerg.dk/klubblad

Programmet for Hundens dag 9. august 2014 kl. 11.00 – 15.00 kan ses via af linket forneden:

http://dchesbjerg.dk/wp-content/uploads/2014/06/2014_hundensdag_plakat.pdf

Vi glæder os til at følge op på arrangementet med billeder og fortælling om vores oplevelser fra Hunde Dag 2014 i Esbjerg.

Hvis du vil se billeder fra sidste år, så kan du lokalavisen via linket for neden.

Lokalavisen: http://esbjerg.lokalavisen.dk/apps/pbcs.dll/gallery?Site=PL&Date=20130814&Category=ESBJERG&ArtNo=814009991&Ref=PH&Params=Itemnr=2&Profile=1016

Vi ses til Hunde Dag i Esbjerg den 09. august 2014

http://saeddingdyreklinik.dk/

Share This