I den travle verden som vi lever i dag, er tingene blevet anderledes fra før i tiden. Både mænd og kvinder har ofte op til 40 timers arbejde i ugen, folk holder sig single i længere periode, og ægte parrene har en tendens til ikke at planlægge deres familie liv eller have børn. Den struktur i en kerne familie er blevet mere skrøbeligt, og svagere.

At være ude fra hjemmet i 8 timer dagligt vil måske ikke være en udfordring for din hund, men det kan også beskrives som værende brutal. Nogle kæledyr kan have det fint med at være alene hjemme, og bare sove dagen væk. Men vi ser mange dyr der bliver ensomme, rastløse og i værste tilfælde bliver de destruktive når de er tvunget til at være alene hjemme.

En potentiel god mulighed for de kæledyrs ejere der er tvunget til at være væk hjemmefra i mere end 5 timer dagligt, og 40 timer om ugen, er at man søger en babysitter til dyret. En hunde passer kan være meget ligende som en børne passer. Du kan aflevere din hund tidligt om morgen før du tager på arbejde, for at give den mulighed for at socialisere sig med andre hunde i løbet af dagen, løbe rund, lege og have det sjovt, i stedet for at være alene hjemme mens du er ude af huset.

Nogle overvejelser burde tages inden du sætter din hund i en dagpleje.

Har din hund fået alle de vaccinationer som den skal have? En hver hund passer med godt omdømme ville spørge dig om en kopi at dyrlæge journal. Informationen burde være up to date, og du vil måske risikere at blive afvist hvis din hund mangler en vaccination. Dette skar kun for at forhindre sygdomme vil sprede sig fra din hund til en anden hund.

Hvis du bor i en storby? De fleste storby har hunde pasning, og der findes mange muligheder for dig, når du søger på internet søgemaskiner. Hvis du ikke bor i en storby, vil det måske være svært for dig at komme i personlig kontakt med hunde pasning der er tæt på dit hjem, og dette vil muligvis have en effekt på din tid om morgen og om aften, når du skal bringe og hente din hund.

Kan din hund fungere med andre hunde? Enhver hund der skal placeres i hunde pasning, bør være venlig og imødekommende når den leger med andre hunde og socialisere sig med dem. Hvis din hund ikke er blevet vant til andre hunde, bør du træne den til at møde andre hunde i en park og andre omgivelser hvor dan kan vende sig til at lege med andre hunde i hunde pasnings stedet, inden du overvejer at sende den i hunde pasning.

Har du et budget for hunde pasning? Mens hunde pasning kan være en god resurse for dig, kan den samtidig gå hen og blive en dyr omkostning. Priserne kan variere meget afhængig af hvor placering er og typen af pasning du ønsker for din hund. Hvis det for dyrt for dig, så burde du overveje en eller 2 dages pasning om ugen, eller et par gange i måned. Det vil give din hund en god mulighed for at have det sjovt, og noget som den kan glæde sig til.

Share This