At anskaffe sig en ny hund er utrolig spændende. En hund er en sand følgesvend, som altid vil være ved din side. At Få hunden til at være sådan er dog  ikke altid let at gøre. Det handler ikke altid kun om at forkæle den med mad og hunde guf, men du er nødt til at disciplinere og træne din hun.

 

Kom godt i gang

Hvis du tager dig tid til at disciplinere din hund nu vil du have færre problemer med den i det lange løb. Før du kommer ind i kødet af rigtig hundetræning, vil du helt sikkert være nødt til at hjemme træne den først. Du vil ikke komme ret langt med i kæledyr og ejer forhold, hvis hunden tisser hele dit hjem til!

En introduktion af dit hjem for et kæledyr er en stor bedrift, der kan opfyldes ved at bruge de rigtige træningsmetoder. Må ikke stoppe der ligesom mange andre kæledyrs ejere gør. Du er nødt til at gøre yderligere lydighedstræning, da det vil vise din hund, at du er den der bestemmer, samt skabe et stærkt bånd mellem jer to.

Lydigheds træning

Der findes mange forskellige metoder til lydighedstræning. De varianter, du vælger, vil afhænge af, hvad du forventer af slutresultatet skal være. Hvis du vil være tilfreds med at have en stueren, snor -trænet og lydig hund, der reagerer på simple kommandoer, så kan du stoppe her.

Hvis du ønsker at have en utrolig godt afrundet og lydig hund, vil du ønsker at fortsætte med træningen. Du vil måske blive overrasket over at finde, at følgende adfærd kan ændres ved hjælp hundetrænings teknikker:

• Gør

• klynker

• Grave huller

• Knurrer

• Tygge på genstande

• Aggression

Mens du måske have troet, at de bare er ting, som du måtte finde dig i når du ejer et kæledyr, så findes der måder hvor du kan en måde at fjerne disse vaner. Hvis du ønsker at have et helt afslappet liv med din hund, så vil du indarbejde disse i din hundetræning. Det vil tage en masse arbejde, men resultaterne er indsatsen værd.

Hvalpe Træning

Hvis du ønsker at få mest ud af din hundetrænings indsats som du skal starte, så burde du starte når de er i hvalpen periode. Du kan begynde at træne dem med det samme, og der er ingen grund til at vente indtil de er seks måneder gamle før du gør at gøre dette. Det er simpelthen et spørgsmål om at bruge de rigtige teknikker til hunden i denne alder.

Du skylder din hund og dig selv at investere i den bedste hundetrænings materiale. Der er mange gode websites, bøger, e-bøger og meget der alt sammen er dedikeret til at træne din hund. Hvis du er meget seriøs omkring hundetræning eller ikke har tid til at gøre det selv, bør du hyre en professionel. Du kan bede din hunds dyrlæge om anbefalinger til den perfekte træner for dig og din hund.

 

Professionelle Trænere

Der er nogle ting at huske på, når du søger efter en professionel træner. Du behøver ikke en, der har specialiseret sig i den race din hund er. Alle racer kan trænes, og selvfølgelig vil nogle være bedre end andre.

Der er undervisere, der tilbyder træning i grupper, såvel som privat i hjemmet.  Vælg et træningsprogram der passer til dig alle bedst

Træning på egen hånd

Hvis du beslutter dig for at træne på egen hånd, du har brug for at finde de allerbedste materialer som du kan bruge. Der er ingen mening i at forsøge at træne den til at side på dit skød, hvis du ikke har nogen idé om, hvad du gør.

Forsk din hunds race race, så du kan lære deres temperament og de ​​metoder, der virker bedst for dem. Køb eller læs materialer af høj kvalitet, der er anbefalet til dig. Det er muligt at træne din hund for dig selv, men det vil være meget lettere og bedre med hjælp fra en erfaren træner.

 

The Rigtige Indstilling

Det er en vidunderlig ting at eje en hund. Samtidig er det et stort ansvar, der kan helt sikkert være skræmmende. Hvis du har den rette indstilling, vil du være godt på vej til at have en disciplineret, lydhør hund.

Du vil opdage, at du vokser tættere på din hund end du nogensinde troede var muligt. Hundetræning er en fantastisk måde at fundamentere jeres forhold og nyde hinandens selskab. Lær din hund at du er den der bestemmer, men elske den betingelsesløst, og du vil få en masse respekt til gengæld.

Share This