Jan Iversen er dyrlæge hos Sædding Dyreklinik i Esbjerg.

Dyrlægen har 32 års erfaring som veterinær for smådyr, og Sædding Dyreklinik i Esbjerg blev etableret for over 20 år siden.

Som dyrlæge på klinikken, tager Jan Iversen sig af rigtig mange arbejdsopgaver hos dyrene. Dyrlægen arbejder primært med smådyr, så som hunde, katte, og gnavere. Jan Iversen kan lave stortset alle operationer, kliniske undersøgelser der normalt skal gøres om formiddagen. Dertil varetager dyrlægen og vaccinationer, og mulige sygdomme bliver tjekket af med forskellige udstyr. Sædding Dyreklinik har facilitet med professionel udstyr til røntgen, tandbehandlinger, og et omfattende laboratorie der storset kan lave alle undersøgelser. Ved de komplicerede undersøgelser af dyrene, sender dyrlægen prøverne til udenlandske laboratorie hvor man får meget hurtig svar tilbage, typisk i løbet af 1 til 2 døgn. Dette er meget fornemt.

I de senere år har Dyreklinikken gjort en del i laserbehandling som man har haft en stor succes med. Udover dette kan man få tandbehandlinger, tandrensninger, gigtbehandlinger, kastration og sterilisering af hunde og katte, og andre former for komplicerede operationer og kirurgiske indgreb.

Veterinær dyrlægen hos Sædding Dyreklinik hedder Jan Iversen, og han er en rigtig sød fyr der er god til at hjælper dyrene når de kommer ind på klinikken.

“Som veterinær dyrlæge har jeg et meget bredt arbejdsfelt rent biologisk, men jeg er også opmærksom på, at det vil kræve en stor viden indenfor veterinærmedicin, før jeg kan kalde dig selv dyrelæge.”

“Derfor tænker jeg altid på:

  • hvordan medicin virker i både dyr og mennesker
  •  hvordan man sikrer sunde fødevarer
  • dyrenes fysiologi og anatomi
  • hvordan dyrene påvirkes når de bliver syge
  • hvorfor de bliver syge
  • hvad du kan gøre for at de bliver sunde og raske igen”

Skriv en mail til Jan Iversen:

email: info@saeddingdyreklinik.dk

Share This