Medicin FRI, Kirurgi FRI, Smerte FRI

Se denne video om Laserterapi!

Undersøgelser viser at Laserterapi kan hjælpe med:

Når du klikker på knappen for tidsbestilling, vil du blive sendt videre til onlinetidsbestilling, hvor du får mulighed for at oprette en konto eller logind for at bestil tid. Det koster ikke noget og vi tager ingen gebyr for denne onlinetidsbestilling service.

Slidgigt

Ledsmerter

Forstuvninger

Muskelskader

Bidsår

Smerter efter operation

Nakke og rygsmerter

Hofteleddysplasi

Kroniske sår

Allergi

Genoptræning

Videnskabelige Fakta

#1 Laser hjælper kroppen med at hele akutte og kroniske skader. Laserens effekt foregår på cellemetabolisme niveau, og alt der sker, sker også af sig selv i kroppen. Laser får det bare til at ske meget hurtigere.

#2 Temperaturforskel i cellerne er vigtigt for at få øget blodgennemstrømning/blodcirkulation. Det gælder om at få optimeret blodcirkulationen i skadet væv for at få hurtigere heling. Laserfutoner øger blodcirkulationen ved at danne hurtige temperaturforskelle i cellerne.

#3 Laserfutoner får der ud over hæmoglobin til at frigive mere ilt = øget ilttilførsel.
Denne ilt bruges i Krebs cyklus, hvor futoner igen får ATP-dannelsen i mitochondrierne til at ske hurtigere.

#4 Ved laserterapi arbejdes der i det nærinfrarøde område af lys. Vand absorberer lyset godt i det område.

Laserterapi redder en hund fra batterisyre

En ung golden retriever modtog laserterapi i Los Angeles, efter en uheldig episode, hvor den fik en stor mængde batterisyre over sig.  Se videoen…

Laserterapi for dyr

Succes på 2 uger!

Garison, hund, blev reddet i Virginia USA., og havde dybe sår på ryggen og nakken. Her er billeder fra 2 ugers laserterapi…

Laserterapi kan lindre smerter, reducere hævelsen og øge bevægeligheden!

Ofte vil dyret få fornyet energi og bevægelsesfrihed.

Hvor lang tid tager hver behandling? 

De typiske behandlinger tager 5-10 minutter, afhængig af størrelsen af område, der behandles.

Er virkningen blevet påvist videnskabeligt?

Svaret  er JA. Der er tusindvis af publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af laserterapi. Blandt disse er der mere end hundrede strengt kontrollerede, videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.

Er der nogen bivirkninger eller risici?

Gennem mere end tyve års brug af laser i hele verden, er meget få bivirkninger nogenside blevet rapporteret. Lejlighedsvis kan nogle gamle skader eller smerte syndromer føles forværret i et par dage, da den helbredende respons er mere aktiv efter behandlingen.

Gør det ondt? Hvordan føles behandling?

Behandlingen er ikke ubehagelig for dyr, som ofte intet kan mærkes. Lejlighedsvis føler patienten en mild, lindrende varme eller prikken. Områder med smerte eller betændelse kan kortvarig efter  en behandling være mere følsom inden smertereduktion indtræder.

Share This