Logind til slanke klinik
Overvægt hos giver støre risiko for følgesygdomme. “Tranformere Din Hund/Kat” Forebyg Livsstilsygdom! 4:45 24/7 onlinetidsbestilling Bestil tid til "Slankeklinik" Når du klikker på knappen for tidsbestilling, vil du blive sendt videre til onlinetidsbestilling, hvor du får mulighed for at oprette en konto eller logind for at bestil tid. Det koster ikke noget og vi tager ingen gebyr for denne onlinetidsbestilling service. Hjælp dit kæledyr nu!

24/7 onlinetidsbestilling

Når du klikker på knappen for tidsbestilling, vil du blive sendt videre til onlinetidsbestilling, hvor du får mulighed for at oprette en konto eller logind for at bestil tid. Det koster ikke noget og vi tager ingen gebyr for denne onlinetidsbestilling service.

Økomomisk Valg der Betaler Sig

Forebyggende og Helbredende

Ingen Kirurgisk Indgreb på Dyrene

Bedre Livskvalitet for Dyrene

Er du allerede medlem af Slanke Klinik?

Se mere her...

Hvordan foregår det?

Step #1: Sundhedstjek Hos Sædding Dyreklinik

Step #2: Rådgivning Om Slanke Ernæring Og Diæt

Step #3: Registrering Af Dyrets Vægt i Slanke-Program

Step #4: Opfølgning Og Kontrol Af Dyrlægen, For At Sikrer De Bedste Resultater

slankeklinik for hund og kat 02

Slankeprogram er egnet for både hunde og katte

Administreres af dyrlægen i samarbejde med dyrejere

Kan også bruges til hvalpe og killinger for at forbygge

Det er lækkert med smags garanti, ellers giver vi pengene tilbage

Foder til kæledyr er ikke til mennesker og derfor skal vi heller ikke fodre dyrene med menneskemad. Vores hunde og katte har brug for de rigtige næringstoffer i deres kost, ellers kommer de i høje risici for følgesygdomme. Dyrene kan desværre ikke kommunikere som mennesker kan med hinanden igennem verbal sprog, derfor må vi være varsomme med, hvordan vi fodrer dyrene.

Vores forpligtelser overfor kæledyrene

»Vi mennesker er gode til at arbejde med vores egen vægt og sundhed, og det er vigtigt, at vi også søger hjælp, hvis vores kæledyr kommer til at veje for meget. Og med vores slankekoncept er det ikke en svær opgave at give vores dyr et lettere og sundere liv. Vi skal tage vare på vores hunde og katte, så vi får et aktivt og humørfyldt samvær med dem i mange år,«

Sunde kæledyr er glade kæledyr. Men mange danske hunde og katte er tynget af overvægt, og det giver mindre energi til at lege og risiko for følgesygdomme. Hvis din hund eller kat har for meget på sidebenene, er der hjælp at hente hos en lokal dyrlæge, der er specialiseret i ernæring og slankevejledning til de overvægtige hunde og katte.

Besøg Royale Slankeklinik i Sædding, så hjælper vi dig og dit kæledyr i slankeforløbet.
Som en Royal Slankeklinik er vi uddannet til at give dig som hundeejer og katteejer dybdegående rådgivning om det rigtige forløb netop for din overvægtige hund eller kat. Vi kan tilbyde mange forskellige aktiviteter: invitationer til specielle Slanke-aktiviteter, Slanke Klub, før og efter-foto ved brug af specielle foto-paneler, og meget mere.

Share This