Animal Care

Dyrlæge i Esbjerg

 

Sædding Dyreklinik har facilitet med professionel udstyr til røntgen, tandbehandlinger, og et omfattende laboratorie der storset kan lave alle undersøgelser. Ved de komplicerede undersøgelser af dyrene, sender dyrlægen prøverne til udenlandske laboratorie hvor man får meget hurtig svar tilbage, typisk i løbet af 1 til 2 døgn. Dette er meget fornemt.

Ring: 75159060 - Se kontakt/Bestil tid online?

Vores 24/7 onlinetidsbestilling har altid åbent for betjening.
Bestil tid online!Gå til Kontakt

Vi tilbyder

I de senere år, har dyrlægen på dyreklinikken gjort en del i laserbehandling, som man har haft en stor succes med. Udover dette, kan man få tandbehandlinger, tandrensninger, gigtbehandlinger, kastration og sterilisering af hunde og katte, og andre former for komplicerede operationer og kirurgiske indgreb. Har du bruge for at bestille tid, kan du ringe mellem kl. 08 til 17. i alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dit kæledyr.

Vi samler på udtalelser…

At hjælpe dyrene er vores passion. Se hvordan klienter vurderer dyrlægerne hos Sædding Dyreklinik.

Se flere udtalelser på Facebook

Du er velkommen til at like vores Facebookside, og følge vores daglige notifikationer og opdatering omkring vores arbejde.

Overvægt er ingen sag mere

Er du medlem af slankeklinikken for hund eller kat? Få et gratis logind og brug vores online værktøj til vægttab for hunde og katte. Så hjælper dyrlægen til at finde den rigtige kost til din hund eller kat. Kontakt dyrlægen, Jan Iversen, så at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

24/7 Online booking

Ønsker du at bestille tid, har du mulighed for at bruge vores nye online tidsbestilling for standard udvalgte ydelser. Her behøver du ikke at vente til vi tager telefonen, og du kan bestille tid 24/7 udenfor vores åbningstid. Du kan også oprette bruger og ny klient.

K-Laserterapi for dyr

Laser hjælper kroppen med at hele akutte og kroniske skader. Laserens effekt foregår på cellemetabolisme niveau, og alt der sker, sker også af sig selv i kroppen. Laser får det til at ske meget hurtigere. Typiske behandlinger tager 5-10 minutter, afhængig af område, der behandles.

Telefonsamtale

Dyrlægerne tager sig af mange opgaver hos dyrene. Dyrlægerne arbejder primært med smådyr og kan lave stort set alle operationer og kliniske undersøgelser. Dertil varetager dyrlægen også vaccinationer. Du kan ringe til dyrlægen i mellem kl. 08 og 09 i alle hverdage.

Se video fra klinikken

Her kan du se, hvordan vores dyrelæge, Jan Iversen, arbejder med dyrene hos Sædding Dyreklinik. Vores personale møder dig og dyrene med respekt, så snart du træder ind. Vi behandler dyrene med høj faglighed, samtidig med at vi altid er opmærksomme på dyrenes velbefindende. Således kan du og dyrene føle at være i trygge hænder når I besøger klinikken. Du vil opleve omsorg samt høj faglighed, der får dig til at vende tilbage gang på gang med dit kæledyr.

Det kan du altid forvente hos Sædding Dyreklinik

Vi lægger vægt på en god diaglog mellem dyrenes ejer og vores personale, idet det fremmer de bedste resultater for dit dyr. Nøglen til vores succes er at vi lytter til dit behov og behandler dit kæledyr med respekt og omsorg.

Du møder altid de samme personer, der tager godt imod jer og fører jer ved hånden/poten og ledes videre i behandlingssystemet. Vi tilstræber herved at opnå et så glidende, stressfri miljø som muligt med et højt fagligt niveau.

Share This